fbpx

Smarta hem

Wiser skapar hållbara och energieffektiva hem

Wiser hjälper dig att minska energisvinnet genom att endast använda det du behöver, när du behöver det.

Upplev en bekvämare livsstil

Wiser förenklar din vardag. Upplev en enklare vardag med Wisers breda sortiment av uppkopplade enheter. Med flera funktioner från en enda applikation är Wiser en skalbar lösning för smarta hem som enkelt kan installeras och skräddarsys efter dina behov.

Få ut det mesta av ditt hem med ökad bekvämlighet, mer energibesparing och högre säkerhet. Wiser är ett intuitivt smart hemsystem som låter dig styra lokalt eller på distans direkt i mobilen eller via röststyrning.

Scenarier

Anpassa hemmet efter dina behov. Med Wiser by SE-appen kan du skapa skräddarsydda scenarier för alla tänkbara aktiviteter i hemmet. Perfekt för till exempel middagsbjudningar, filmkvällar eller när du bara vill varva ner. Scenarier är ett smidigt sätt att spara dina favoritinställningar för belysning och mörkläggning.

Automation

Med hjälp av automationer kan du skapa förinställda åtgärder som du inte behöver tänka på efter att det är inlagt och aktiverat. Exempelvis kan belysning styras så att lampor släcks när ingen är i rummet. Med skräddarsydda automationer kan du låta hemmet ta hand om sig själv medan du får mer tid över till annat.

Från litet till stort

Wiser-systemet uppdateras kontinuerligt med nya funktioner. Det innebär att du kan uppgradera ditt smarta hem med fler funktioner i framtiden. Du kan även börja i mindre skala genom att ha ett system med ett fåtal produkter till ett eller två rum och bygga ut med fler smarta hem-funktioner för övriga rum senare.

Undvik dyra vattenskador

Skulle det ske ett vattenläckage i hemmet ger Wisers vattenläckagedetektor ifrån sig ett larm. Detektorn skickar även en notis i mobilen så att du kan agera snabbt och undvika dyra kostnader. Tack vare sin diskreta och praktiska design får den enkelt plats under till exempel vasken.

Vanliga frågor

Det går att spara energi på flera olika sätt med hjälp av Wisers system, några exempel är följande:

  • Stänga av enheter som inte används.
  • Skapa borta-tider för att stänga av enheter automatiskt när ingen är hemma.
  • Stänga av belysning, luftkonditionering och apparater när ingen detekteras i rummet.
  • Avaktivera luftkonditioneringen när ett öppet fönster detekteras i rummet.
  • Hantera dina lampor och fönsterluckor automatiskt, i enlighet med soluppgång och solnedgång.

Gateway-enheten krävs för att systemet skall fungera, därefter bygger man på med de produkter som önskas.

Ja, enheterna kopplas upp mot mot internet via Gateway-enheten.